Spring til indhold

Kontakt psykolog allerede i dag

Kontakt psykolog i dag og kom i gang hurtigt.

At tage kontakt til en psykolog kan være en stor beslutning, som kan kræve tilløb – du er derfor altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til, hvordan et forløb foregår.

Send mig en e-mail på
psykologmalenebuhl@protonmail.com
eller ring mig op på
60 19 24 61

Svarer jeg ikke, er du velkommen til at lægge en besked eller sende mig en sms – så ringer jeg tilbage så hurtigt som muligt.

Se også min anden hjemmeside, www.mamacircle.dk, for at læse mere om mit arbejde med graviditet og moderskab.

Kontakt psykolog Malene Buhl i dag

Udfyld formularen nedenfor, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også læse mere om individuelle samtaler her, hvis du har brug for at vide mere, inden du træffer din beslutning om at påbegynde et forløb.

Du er også velkommen til at ringe til mig direkte på tlf. 60 19 24 61 for en snak om dine muligheder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  samtaleterapi
  klinik psykolog

  Find vej

  Klinikkens adresse er Filosofhaven 40c 1.sal, 5000 Odense C.

  Min klinik er beliggende i en rolig baggård med indgang både fra Vestergade og fra Filosofhaven. Kommer du til fods via Vestergade, er der indgang fra Zincks Passage imellem Imerco og Pinoc. Ankommer du fra Filosofhaven, er der parkering i Q-Parks p-hus 100 m fra klinikken.

  Når du ankommer, vil du blive budt på en kop the og jeg vil gøre mit bedste for at sørge for, at du føler dig tryg og tilpas, inden vi starter samtalen. Kontakt psykolog Malene Buhl i dag og kom godt videre.

  Praktisk info

  Der er trapper op til terapilokalet. Tag plads i venteværelset når du ankommer og jeg vil tage imod dig til vores aftalte tid.

  Betaling foregår efter endt samtale. Der kan betales med Apple Pay, mobil kortbetaling eller bankoverførsel. Jeg tager ikke imod dankort.