Spring til indhold
online

Online terapi

Få hjælp hjemme fra din egen stue, når det passer dig

Online terapi vinder indpas indenfor mental sundhed. Dette er der i mine øjne god grund til, da online terapi kan være både effektfuldt og en god og tryg oplevelse.

Derudover har det andre fordele for dig at kunne gå i terapi hjemme fra din egen stue – fleksibiliteten er høj og du slipper for at skulle tænke på transport og parkering.

Samtalerne afholdes på en sikker onlineplatform, så du er sikker på, at fortroligheden er sikret. Platformen er nem at bruge og kræver ikke andet af dig, end at du har adgang til en computer, tablet eller telefon.

Ønsker du samtalerne telefonisk, kan dette også lade sig gøre.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt online terapi er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig for en snak om mulighederne. Du kan også læse mere om mig her.

Fordele ved online terapi


Mere fleksibel planlægning

Vi kan planlægge dit forløb til at passe
til lige præcis dit skema og din hverdag

Slip for at bruge tid på transport

Undgå stress ved at skære transporttid og jagten på en parkeringsplads fra

Samme effekt som fysisk fremmøde

Mange studier viser, at effekten af online terapi er mindst ligeså god som terapi i fysisk format

Online terapi med nærvær

Vil du gerne booke tid hos en psykolog, men har du svært ved at få det til at passe ind i hverdagen? Jeg tilbyder online samtaleterapi, som foregår digitalt over din computer, tablet eller mobil. Du kan sidde hjemme i stuen og gå til psykolog. På den måde skal du ikke bekymre dig om at finde en bus der passer eller sørge for at have bilen hjemme lige dén dag.

Alt det kræver er adgang til internettet – eller terapien kan foregå som en telefonisk samtale, hvis du foretrækker dette.
Læs meget mere om online samtaleterapi her på siden. Kontakt mig gerne, hvis det lyder som noget for dig og vi skal finde en tid til at tackle dine udfordringer i livet sammen. Jeg har korte ventetider, så du kan hurtigt komme til.

Erfaren og rummelig online psykolog

Stress, angst, depression? Traumatiske oplevelser, sorg eller livskrise? Uanset hvilke udfordringer du står overfor i hverdagen, kan psykologhjælp og samtaleterapi meget vel være den løsning, der får dig godt videre i livet. Men kan det virkelig passe, at du skal bekymre dig om at passe sessionerne hos mig ind i din i forvejen hektiske hverdag? Jeg har gjort det nemt for dig. Jeg tilbyder mine individuelle terapiforløb online.
Din fordele ved at vælge online psykologsessioner er:

  • Du sparer tid på transport frem og tilbage
  • Du får et mere fleksibelt forløb, der matcher din hverdag
  • Du får samme effekt som ved fysiske sessioner
    Dét at samtalen foregår online, har ingen betydning for resultatet. Jeg har tilbudt online psykologhjælp i længere tid og er erfaren i det. Jeg er mindst lige så nærværende og rummelig, som hvis du sad overfor mig i min klinik.

Skab forandring gennem samtale med en online psykolog

Vil du gerne videre i livet? Slippe af med angsten? Få styr på din work life balance? Komme ud af den eksistentielle livskrise? Som erfaren psykolog hjælper jeg dig gennem samtaler med at skabe forandring. Jeg støtter dig i at finde ud af, hvad der er brug for hos netop dig igennem individuelle sessioner online.
Få samtaleterapi til:

  • Lavt selvværd, sorg og traumatiske oplevelser
  • Konflikter i familie og parforhold
  • Stress, angst og depression

Korte ventetider på online terapi forløb

Det behøver ikke tage lang tid at få tid hos en psykolog. Jeg er en erfaren terapeut og har hjulpet mange mennesker med deres problemer. Men hos mig behøver du ikke vente i ugevis eller månedsvis. Jeg har overskuelige ventetider på online terapisessioner. Du kan booke en samtale hos mig her på hjemmesiden eller ved at kontakte mig.

Vælg samtaleterapi online og kom godt videre

Hvorfor køre ind til Odense, hvis du bor i en nærliggende by? Hvorfor tage fri fra arbejde for at få det hele til at gå op? Du kan få den samme gode effekt af online terapi som psykologsessioner i min klinik. Flere videnskabelige studier antyder, at online samtaleterapi har samme effekt, som hvis du mødte fysisk op hos psykologen.