Spring til indhold
priser psykolog forløb

Priser

Priser på psykolog forløb

Individuel samtale i Odense (50 min)
1050,-

Online terapi (50 min)
1050,-

Imago parterapi, første session (2 timer)
1700,-

Imago parterapi, efterfølgende sessioner (90 min)
1500,-

Henvisning & tilskudsmuligheder

Jeg har desværre ikke overenskomst med sygesikringen. Dette betyder, at du ikke kan bruge din lægehenvisning til psykolog hos mig. Du kan ligeledes heller ikke få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark i min klinik, da jeg stadig er i gang med min autorisationsproces.

Har du en privat sundhedsforsikring, er det værd at undersøge, hvorvidt den giver tilskud til behandling med “frit psykologvalg”, da du i så fald ofte kan få tilskud til et antal samtaler hos en psykolog, du selv vælger.

Kort ventetid – få tid med det samme

Har du en henvisning vil der ofte være meget lang ventetid hos psykologer, der har ydernummer. Det kan være svært at have udsigt til at skulle vente i op til flere måneder, før du kan komme i gang med at arbejde med dine udfordringer.

Jeg har kort ventetid i min praksis og vil ofte kunne finde en tid til dig inden for 1-3 uger.

pris psykolog forløb
priser på psykolog
kort ventetid

Praktisk info

Hvor lang er en session?

En individuel samtale varer ca. 50-60 min. Dette inkluderer tid til at finde en ny tid samt afregning.

For parsamtaler sætter jeg 2 timer af til den første session, derefter er hver session på 90 minutter. Du kan klikke her for at læse mere om, hvordan et forløb med parterapi typisk forløber.

Betaling

Der betales efter endt samtale. Der betales via mobil-link, hvor man kan betale med både mobilepay, Applepay samt kortbetaling.

Vigtigt om afbud

Såfremt du bliver forhindret i at møde op til en aftalt tid, skal der meldes afbud på sms eller mail senest kl. 16 dagen før aftalen. Dette gælder også, hvis aftalen ligger på en mandag. Afbud der gives for sent, resulterer i at du opkræves den fulde pris for sessionen.

Afbudsfristen gælder uanset årsag til afbud, da jeg ved senere afbud ikke har mulighed for at tilbyde tiden til en anden.

Er du syg og forhindret i at møde op i min klinik, kan vi altid omdanne samtalen til en onlinesamtale eller telefonsamtale, for at forhindre at du mister din tid.

Mine psykologpriser

Hvad koster det at gå til psykolog? Er det dyrt? Kan jeg få tilskud?

Mine priser afhænger af, hvilken type samtale eller terapi du vælger. Parterapi koster f.eks. lidt mere end individuelle samtaler, men her er der også afsat længere tid. Individuelle sessioner varer som udgangspunkt 50 min, mens parterapi sessioner varer 90 min (første session er på 2 timer). Du kan læse mere om priser på psykolog samtaler, betaling, afbud, tilskud osv. her på siden.


Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at henvende dig til mig.

Find dine priser på psykolog – hvad koster det?

Her på siden finder du mine til enhver tid gældende priser. Mine psykologpriser er til at gennemskue og du vælger selv, hvorvidt du vil booke et helt forløb eller blot en enkelt samtale ad gangen. For nogle virker samtaleterapi som en stor omkostning, men det er ofte sådan, at når man tænker på det potentielle udbytte ved at arbejde med sig selv, så er det ikke dyrt at gå til psykolog.
Du finder priser på:

  • Individuelle sessioner
  • Parterapi sessioner
  • Online terapi
    Det koster ikke mere at deltage i en fysisk session, end det koster for en online session. Prisen er den samme, idet du får samme nærvær og samtale, om vi mødes i min klinik eller online.

Tilskud kan bl.a. fås gennem en privat forsikring eller sundhedsforsikring, hvis denne yder tilskud til ‘Frit psykologvalg’. Dette er værd at undersøge, da det naturligt kan være en belastning i budgettet at betale for psykologhjælp. Man skal dog huske på, at det sjældent er en udgift for livet. De fleste går kun til psykolog for en periode.

Parterapeut pris på sessioner

Er parterapi dyrt? Parterapi er en udgift, som man skal være klar til prioritere for at opnå en forandring i forholdet. For hvad er prisen for at redde dit forhold? Komme tættere på hinanden? Gøre op med jeres problemer i hverdagen? Du kan ikke sætte en pris på et godt parforhold.
Jeg tilbyder attraktive priser på psykolog forløb og parterapi, så det ikke skal være umuligt for dig og din partner at komme i gang. Prisen er for jer begge, og der er sat længere tid af, end der er ved individuelle sessioner.
Det første session koster lidt ekstra, men her er der også afsat 2 timer, hvor vi kommer godt i dybden med jeres problematikker og det fremadrettede forløb. Vi lærer hinanden at kende og taler om, hvad der skal ske i de fremtidige sessioner, som er på 90 min.

Samtale og parterapeut priser

Mine priser afspejler min erfaring og mine kompetencer. Når du betaler for en individuel samtale eller booker tid til parterapi, kan du regne med, at du er i kyndige og trygge hænder. Jeg har stor erfaring med at hjælpe andre mennesker og gør det på en nærværende facon, hvor du/I føler jer godt tilpas, men til tider også bliver udfordret.
Bestil tid til individuel samtale eller parterapi – jeg har korte ventetider på 1-3 uger.

Læs mere om parterapi her.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig godt videre

Har du brug for at høre mere, før du tager en beslutning om at starte et forløb?

Du er altid velkommen til at sende mig en mail eller ringe mig op på 60 19 24 61.